Hivatás

Az önismerethez az is hozzátartozik, hogy megkérdőjelezzünk mindent, ami nem okoz örömöt a mindennapokban.

Valóban nekem való az a munka melyet végzek? Örömmel tölt el a munkám?

A változás a mindennapjaimban, és a kapcsolataimban is megmutatkozott, persze nem azonnal, idő kellett hozzá, és van még

Ezt követően aktívan kezdtem el keresni valódi hivatásom, időt, és teret hagytam magamnak erre.

Ha mindent figyelembe veszek, akkor 15 évembe telt, hogy különböző tanfolyamok, beszélgetések során rájöjjek arra, hogy mivel is akarok foglalkozni.

Fontos számomra, hogy a jelen pillanatban éljek, és a bűntudatot, a múlton való kesergést, az aggodalmaskodást elengedjem, hiszen ezek rombolnak. Eddigi életem során megtanultam, hogy – úgy, mint nekem is sokszor- az embereknek szükségük van egy katalizátorra!

A katalizátor típusú személy képes kihozni belőlünk a mélyben rejlő igazságainkat, félelmeinket, rejtett tartalékainkat, képes arra, hogy rávezessen a megoldásra.

Az emberek visszajelzése alapján kiderült, hogy sokuknak voltam a katalizátora, így arra a következtetésre jutottam, hogy ebben a témában képezem magam tovább.

Keresgélés során kapcsolatba kerültem az erőszakmentes kommunikációval, mely nagy hatást gyakorolt rám, és azóta is igyekszem alkalmazni minden konfliktusban.

A mediáció mint konfliktuskezelési módszer, már rendőrségi munkám során felkeltette érdeklődésemet, ezért elvégezve egy profi tanfolyamot igazságügyi mediátorrá váltam, és gyakorlom is rendszeresen.

Igyekszem minél több konfliktuskezelési módszert tanulmányozni, ezzel kialakítva a saját stílusomat.

Szeretek segíteni az embereknek, mert nekem is sokan segítettek az utamon. Fontos számomra, hogy mindenki a maga ütemében fejlődjön, annyit lásson meg magából, amennyit elbír. Legyen szó munkahelyi konfliktusról, párkapcsolati problémáról, válásról, valódi hivatás megtalálásáról, gyászról, veszteségről, igyekszem tapasztalati, és tanult technikák segítségével a klienst legjobb tudásommal segíteni az útján.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben